15 Jan 2018

ALOHA KAIMANA - Varuh morij in akcija "POSVOJITE DELFINA"







ALOHA KAIMANA - Varuh morij in akcija "POSVOJITE DELFINA"

Razveselite svoje otroke z nadvse poučno in »morsko« pravljico o dečku Otiju in pomagajte varovati slovenske delfine.

V sodelovanju z MINI POLIGLOTINI vam predstavljamo novo trijezično pravljico ALOHA KAIMANA - Varuh morij. Lani smo Morigenos in MINI POLIGLOTINI s skupnimi močmi ustvarili naravovarstveno mobilno aplikacijo za otroke, letos pa to nadgradili v knjigo! Knjiga s čudovitimi ilustracijami ilustratorke Polone Lovšin in naravovarstvenim sporočilom, je namenjena otrokom med 2. in 10. letom starosti. Posebej primerna je za učenje branja in spoznavanje otrok s tujimi jeziki.

Knjiga ALOHA KAIMANA je trijezična, lahko izbirate med knjigo v slovenskem, angleškem in italijanskem jeziku ali knjigo v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku. Poleg učenja tujih jezikov in pomembnosti varovanja okolja hkrati pomagate pri varovanju delfinov v slovenskem morju. To lahko storite s simbolično posvojitvijo enega od desetih slovenskih delfinov. Vse delfine, ki so na voljo za posvojitev, v društvu Morigenos zelo dobro poznamo. Posvojeni delfini bodo še vedno svobodno plavali v morju. Z vašo donacijo pa boste podprli varstvo delfinov in njihovega okolja v severnem Jadranu.

Naravovarstveno pravljico ALOHA KAIMANA lahko naročite v spletni trgovini MINIPOLIGLOTINI ali naročilo pošljete na elektronski naslov: projekti.morigenos@gmail.com.

Za naše člane in podpornike smo uredili posebno ugodnost: s kodo MORIGENOS do konca januarja 2018 dobite brezplačno poštnino za vsa naročila MINI POLIGLOTINI knjig, zraven pa boste prejeli še posebno knjižno kazalo z motivi delfinov, ki jih društvo Morigenos preučuje v tržaškem zalivu.

Podprite MORIGENOS s posvojitvijo delfina iz tržaškega zaliva in svojemu otroku podarite poučno in lepo darilo, ki mu bo približalo ljubezen do morja, morskih živali in narave – knjiga ALOHA KAIMANA je za to prava izbira!

No comments:

Post a Comment

Followers